Jeg er født og opvokset i Sønderjylland og oprindeligt uddannet ergoterapeut. Gennem mere end 20 år har jeg specialiseret mig i behandlingen af børn med udviklingsforstyrrelser, blandt andet gennem arbejde i Tyskland i privatpraksis, gennem 12 år som underviser indenfor børneområdet på Ergoterapeutuddannelsen i København og som medforfatter af bogen – Ergoterapi og Børn”.

Homøopatien mødte jeg, da jeg for mere end 25 år siden flyttede til Tyskland, hvor min dengang 1½ år gamle søn blev alvorlig syg, og blev helbredt gennem en tysk børnelæge og homøopat. Homøopatien er en fantastisk behandlingsmetode, som skubber til menneskets erkendelse og udvikling, hvoigennem vi bliver i stand til selv at foretage de valg og de ændringer i livet, der skal til, for at vi føler os som hele mennesker og bliver helbredte.

Jeg er  uddannet klassisk homøopat ved Skolen for Klassisk Homøopati, af Sundhedsstyrelsen registreret alternativ behandler (RAB) og Practioner of Classical Homeopathy (PCH) gennem 3 års videreuddannelse på The Dynamis School for Advanced Homoeopathic Studies www.dynamis.edu
Det var min ældste søns sygdom, der fik mig til at åbne øjnene for homøopatien, men min yngste søn der fik mig til at beskæftige mig med NÆRVÆR, SANDHED, og NUET, da han som 5 årig påpegede at jeg ikke hørte hvad han sagde. Det blev starten på en lang spirituel rejse, som indtil videre har ført mig på Gralsrejse i Frankrig med Lars Muhl, 5 års deltagelse på Mysterieskolen Gilalai med Lars Muhl og Githa Ben David, lydhealings workshops, hjerteåbnende kurser, en rejse og yogauddannelse i Indien og Canada, Soulflow-weekend med Søren Hauge, Yin yoga i Sverige og London, Yin yoga og Storytelling i de franske alper, meditationskursus med Peter Bastian og en spirituel rejse til færøerne med Søren Hauge.

Yin yoga, poesi og hjertets melodi, er essensen i mine workshops, weekendophold og rejser, hvor du bevæges på alle planer, så du når helt derind, hvor du kan høre hjertet hviske sandheden om dig selv og dit liv.
Jeg er uddannet yogalærer i Chennai, Indien hos A. G. Mohan, elev af Shri T. Krishnamacharya, Indra Mohan og Ganesh Mohan i Svastha Yoga Therapy og har gennemført Yin yoga teacher trainings hos Biff Mithoefer og Norman Blaire.

Følg mig på facebook