Ina Hass

"Ina Hass (f. 1959) er Yogalærer, uddannet i Chennai, Indien hos A. G. Mohan, (elev af Shri T. Krishnamacharya), Indra Mohan og Ganesh Mohan i Svastha Yoga Therapy og har gennemført Yin yoga teacher trainings hos Biff Mithoefer og Norman Blaire.

Hun er født og opvokset i Sønderjylland og oprindelig uddannet ergoterapeut med mere end 20 års erfaring i behandlingen af børn med udviklingsforstyrrelser, i Tyskland i privatpraksis, som underviser på Ergoterapeutuddannelsen i København
 og som medforfatter af bogen – Ergoterapi og Børn.
Desuden er hun uddannet klassisk homøopat ved Skolen for Klassisk Homøopati og Practioner of Classical Homeopathy (PCH) gennem 3 års videreuddannelse på The Dynamis School for Advanced Homeopathic Studies"

Det var min ældste søns sygdom, der fik mig til at åbne øjnene for homøopatien, men min yngste søn der fik mig til at beskæftige mig med NÆRVÆR, SANDHED, og NUET, da han som 5 årig påpegede at jeg ikke hørte hvad han sagde. Det blev starten på en lang spirituel rejse, som indtil videre har ført mig på Gralsrejse i Frankrig med Lars Muhl, 5 års deltagelse på Mysterieskolen Gilalai med Lars Muhl og Githa Ben David, lydhealings kurser, kurser i overtonesang med Miroslav Grosser og udfoldelse af stemmens kraft med Renate Schultze Schindler, en yogauddannelse i Indien og Canada, Soulflow-weekender med Søren Hauge, Yin yoga i Sverige og London, Yin yoga og Storytelling i de franske alper, meditationskursus med Peter Bastian og en spirituel rejse til færøerne med Søren Hauge.

“Ina er Homøopat med hjertet og Danmarks helt særlige Yin yoga lærer, der med poesi og bevægende musik,
bevæger dig dybt ind i dit eget hjerte” - Helene 

Læs om min Yin yoga rejse: