Jeg afholder Yin yoga weekender med Lydhealing eller meditative vandringer bl.a. på Samsø og i en gammel Vandmølle i Sønderjylland. Og jeg afholder Yin yoga ferier bla. på BORNHOLM, hvor du tages med på en 5 dages Yin yoga rejse der bevæger dig derind, hvor du kan mærke hjertet hviske sandheden om dig selv og dit liv.

Yin yoga weekender

Kender du mine  workshops, vil du få MEGET mere af samme slags i en weekend. Weekenden er en sanseoplevelse og en gave til dig selv, hvor 8 timers Yin yoga, bevægende musik, spirituel lyrik og poesi, i en helbredende forening med meditativ vandring, stilhed, naturen og økologisk, vegetarisk sansemad, får dig til at vågne op!

“The breezes at dawn have secrets to tell youVandmoelle
Don’t go back to sleep!
You must ask for what you really want.
Don’t go back to sleep!
People are going back and forth
across the doorsill where the two worlds touch,
The door is round and open
Don’t go back to sleep!” (Rumi)

Se mine rejser hos Munonne

Yin yoga ferier

Jeg elsker Bornholm og klipperne og havets særlige kraftfulde energi og har tilbragt det meste af min ungdom på øen. Derfor har jeg gennem de seneste år arrangeret yin yogaferier på Bornholm. Jeg startede i Gudhjem, var omkring Hasle og er fra sommeren 2017 tilbage i Gudhjem, for findes der et bedre sted at finde Gud, end i hendes hjem?
Er du i din hverdag stresset og hovedet fyldt med tanker, så er disse 5 dage bogstaveligt talt et stort pusterum, der igen samler dig og fjerner fokus fra tankerne i hovedet til oplevelsen af liv i kroppen.
Ved at forblive i de enkelte Yin yoga stillinger i lang tid, får du kontakt til dine Yin dele, fysisk, følelsesmæssigt og energetisk. Fysisk påvirkes knogler, bindevæv og ligamenter! Følelsesmæssigt mærker du accept og medfølelse og hjertet åbnes og viser os sandheden om os selv og vort liv! Energetisk påvirkes de tre nederste chakraer, som vækker det feminine, kreativiteten og seksualiteten.
Du tages med på en 5 dages Yin yoga rejse, der bevæger dig helt derind, hvor du kan mærke hjertet hviske sandheden om dig selv og dit liv.
Udover 25 timer i yogarummet, har du mulighed for at deltage i solnedgangs meditationer og en længere vandring eller planlægge dine dage i stilhed eller med cykel- eller vandreture. Du sørger selv for overnatning på Yin yogaferien.

Se mine rejser hos MunonneNoerre_Sand