“Yin yoga, poesi og hjertets melodi”

– er essensen i mine workshops, weekend og ferier hvor du BEVÆGES på alle planer, så du når helt derind, hvor du kan høre dit eget hjerte hviske sandheden om dig selv og dit liv!.

Selv har jeg gennem Yin yoga stillingerne bogstaveligt talt mærket LIV i kroppen….. Stillingerne “bevæger” min kr,op selvom jeg sidder helt stille i stillingerne, som udelukkende forgår i siddende eller liggende, så jeg mærker en boblende fornemmelse fylde kroppen. Det er som om jeg vækker kroppen fra dens bedøvede, dvale tilstand.
DEN OPLEVELSE VIL JEG GERNE GIVE DIG!

Poesi har altid optaget mig og hver gang jeg er forelsket sender jeg (alt for mange) kærlighedsdigte til min elskede… men gennem poesien og andre små tekster, eller uddrag fra bøger som har ramt mig i hjertet, er jeg nået ind til en kærlighed der ikke er afhængig af noget ydre; en kærlighed som gennemstrømmer alt og som slet ikke har noget med forståelse at gøre. Poesien skal ikke forstås, men bare have lov til at trænge ind i dig og “bevæge” dig på helt andre planer!
DEN OPLEVELSE VIL JEG GERNE GIVE DIG!

Jeg bruger poesi af gamle sufipoeter, Rumi, Hafiz, Kabir samt uddrag af tekster af Lars Muhl, Jeff Foster, Eckhart Tolle m.m.
Musikken har også altid betydet meget for mig… og bestemt ikke kun for mig, for musik har den evne at den “bevæger” os…Vi bliver ikke udelukkende følelsesmæssigt bevæget gennem noget bestemt musik, men vi “bevæges” også gennem en helt konkret fysisk påvirkning af kroppen gennem lydens vibration, gennem lydbølgerne som trænger dybt ind i de fjerneste afkroge af vores eksistens.
DEN OPLEVELSE VIL JEG GERNE GIVE DIG!

– Jeg bruger ganske særligt udvalgt musik, som på et eller andet tidspunkt i mit liv har “bevæget” mig selv! – Jeg er vild med pianoet, så der er meget pianomusik, men absolut også cello og harpe!.. og allerhelst ville jeg have mulighed for at spille i surround for fuld udblæsning, så du kunne blive blæst omkuld (selvom du jo ligger ned)… men jeg har endnu ikke fundet et yoga sted med stort anlæg… og her er det måske, at jeg ikke helt lytter til mit allerinderste ønske, men mere lytter til de “lydsensitive” eller de der siger at de søger stilheden!
STILHED er ikke fravær af lyd!, Tværtimod, så BEVÆGES du på alle planer i mine workshops derind i dig selv, hvor alt er STILLE. Du BEVÆGES, så alt der er stift og stagneret, bliver blødt og bevægeligt!
VELKOMMEN!
Du kan tilmelde dig mine arrangementer i kalenderen

NYHEDSBREV

Tilmeld dig mit nyhedsbrev, så får du alle de informationer om de enkelte hold og workshops.