Ina Hass

Homøopat & hjertehealer.

Ina Hass

Ina Hass (1959) er en passioneret Yin yoga udøver, lærer, homøopat og digter med noget på hjerte!

Yin Yoga, Poesi og Hjertets Melodi, er titlen på hendes første bog, som udkom i marts 2021, og samtidig essensen i hendes workshops, weekendophold og rejser, hvor hun gennem en særlig kombination af Yin yoga stillinger, poesi og bevægende musik, inspirerer andre til at tage ud på deres helt egen Yin yoga rejse med mulighed for at vække den feminine kraft, det legende barn, intuitionen og kreativiteten, så enhver kan finde magien og visdommen i sig selv og være den de inderst inde i virkeligheden er.

Ina er uddannet yogalærer i Chennai, Indien hos A. G. Mohan, elev af Shri T. Krishnamacharya, Indra Mohan og Ganesh Mohan i Svastha Yoga Therapy og har gennemført Yin yoga teacher trainings hos Biff Mithoefer og Norman Blaire.

Hun er født og opvokset i Sønderjylland og oprindeligt uddannet ergoterapeut. Gennem mere end 20 år har hun specialiseret sig i behandlingen af børn med udviklingsforstyrrelser, blandt andet gennem arbejde i Tyskland i privatpraksis, gennem 12 år som underviser indenfor børneområdet på Ergoterapeutuddannelsen i København og som medforfatter af bogen – Ergoterapi og Børn”.

Hun er uddannet klassisk homøopat ved Skolen for Klassisk Homøopati og Practioner of Classical Homeopathy (PCH) gennem 3 års videreuddannelse på The Dynamis School for Advanced Homoeopathic Studies.

“Homøopatien mødte jeg, da jeg for 30 år siden flyttede til Tyskland, hvor min dengang 1½ år gamle søn blev alvorlig syg, og blev helbredt gennem en tysk børnelæge og homøopat.

Det var min ældste søns sygdom, der fik mig til at åbne øjnene for homøopatien, men min yngste søn der fik mig til at beskæftige mig med NÆRVÆR, SANDHED, og NUET, da han som 5 årig påpegede, at jeg ikke hørte, hvad han sagde. Det blev starten på en lang spirituel rejse, som førte mig på Gralsrejse i Frankrig med Lars Muhl, 5 års deltagelse på Mysterieskolen Gilalai med Lars Muhl og Githa Ben David, lydhealings workshops og kurser, hjerteåbnende kurser, en rejse og yogauddannelse i Indien og Canada, samt Yin yogakurser i Sverige, London og de franske alper, meditationskursus med Peter Bastian og en spirituel rejse til Færøerne.

Men vigtigst af alt, har rejsen ført mig ind i mig selv og vækket noget der er meget centralt, autentisk, naturligt og ægte. Det er her indholdet i min undervisning og mine digte tager form og det er herfra at ethvert hjertehealende forløb foregår”

“Ina er Homøopat med hjertet og Danmarks helt særlige Yin yoga lærer, der med poesi og bevægende musik, bevæger dig dybt ind i dit eget hjerte” – Helene

Læs om min Yin yoga rejse:

Artikel i magasinet Prana nr 12, dec 2014