Yin Yoga, Poesi og Hjertets Melodi

I en foranderlig verden med hjertesorg og frygt.

I en foranderlig verden med hjertesorg og frygt

Hjælper Yin yoga os med at finde tilliden og mærke rod forbindelsen på et nyt ståsted.

Yin yoga er en blanding af Yoga, Meditation og Kinesisk medicin, –
Symbiosen mellem Yoga og Mindfullness

Yin yoga, poesi & hjertets melodi – er essensen i mine Yin yoga forløb; hold, workshops, weekender & retreats.

Gennem Yin yogaens dybe stræk, poesi og bevægende musik, bevæges du derind i dig selv, hvor alt er stille, så du kan høre dit hjerte hviske sandheden om dig selv og dit liv.

Jeg afholder:

  • Holdundervisning, weekend ophold, ferier og retreats i Bulhuset I Aabenraa
  • Workshops rundt i hele landet
  • Individuelle seancer i Kløften efter aftale eller som en del af et hjertehelende forløb
  • Og jeg kommer gerne derhen, hvor du arrangerer en workshop eller et aftalt arrangement

Et retreat og et weekend ophold er en sanseoplevelse og en gave til dig selv, hvor Yin yoga, bevægende musik, spirituel lyrik og poesi, i en helbredende forening med meditativ vandring, healende lyd, stilhed, naturen og økologisk, vegetarisk mad, fører dig ind i stilheden indeni.

“Ina´s Yin yoga forløb, er en helbredende udviklingsrejse, ind i de dybeste afkroge af dig selv” – Hanne

“Jeg har gået til Yin yoga i mange år, men da jeg startede med Yin yoga hos Ina, var det som at skifte min Fiat ud med en Mercedes!“ – Anne

Se kalender med mine kommende arrangementer

Alle kan være med til mine arrangementer, også selvom du aldrig har dyrket yoga før! Jeg gør dig dog opmærksom på at mine forløb påvirker dig dybt på alle planer, men ikke er et terapeutisk tilbud med mindre at du har valgt at gennemføre et hjertehelende terapeutisk forløb. Kontakt mig for et individuelt tilrettelagt forløb.